مجله اینترنتی Info Panel
 
:::مجــله ای بــرای هــمه ایــرانــیان:::

اخبار

موبایل

کامپیوتر

دوربین اتومبیل
دانلود موزیک
عکس آشپزی

مدل لباس

سلامت

خواص خوراکی ها

 فرصتهای شغلی

 فروشگاه


Make your flash banner free online
 

تاریخ انتشار پنجشنبه 13 مهر 1396 :
:


تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست میشود.

طرز تهیه تارت لیمو
تارت لیمو
مواد مورد نیاز:

  • آرد سفید (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
  • شکر ریز: یک چهارم پیمانه
  • پودر دارم زمینی: یک چهارم پیمانه
  • کره سرد (خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • پودر قند: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم.

مواد مورد نیاز رویه:


  • تخم مرغ: 5 عدد
  • خامه صبحانه: 1 پیمانه
  • آب لیموترش: یک دوم پیمانه
  • شکر ریز: سه چهارم پیمانه
  • پوست لیموترش (رنده شده): 1 ق س

 طرز تهیه تارت لیمو

روش پخت:

1.    آرد، شکر و پودر بادام زمینی را درون ظرفی بریزید و به کمک نوک انگشت کره را با آرد مخلوط کنید، سپس زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و با نوک انگشت خوب ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.

2.    خمیر آماده شده را در نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

3.    قالب مخصوص تارت کوچک تک نفره (یا بزرگ) را با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده و آردپاشی کنید.

4.    با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 4 میلی متر به شکل گرد باز کرده و در قالب تارت بگذارید. سپس به وسیله انگشت کناره های آن را منظم کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید و مقداری حبوبات روی آن بریزید تا پف نکند.

5.    قالب تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید.

6.    قالب را از فر خارج کنید.، حبوبات و کاغذ روغنی را از روی تارت بردارید و مجدد 10 دقیقه در فر بگذارید.

7.    برای تهیه مواد رویه؛ تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. بعد پوست لیموترش، آب لیموترش، شکر و خامه صبحانه را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صاف شود.

8.    مواد رویه را روی تارت بریزید و آن را مجدد در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پخته شود.

9.    تارت را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را از قالب جدا کرده و مقداری پودر قند روی آن بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.




طبقه بندی: شیرینی،کیک،کلوچه و بستنی، 
توسط کیانوش
برچسب ها: طرز تهیه تارت لیمو، تارت لیمو، دسر تارت لیمو،  
.: Weblog Themes By Pichak :.


تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به مجله اینترنتی Info Panel می باشد.
قالب وبلاگقالب وبلاگ